لیست اختراعات سیدمهدی رضاعی
تا بحال سيستم ها و روش هاي زيادي به منظور شناسايي نشتي در مخازن نفت به كار گرفته شده است كه هر كدام به دلايلي از قابليت اطمينان كافي برخوردار نميباشد. حال چنانچه اين نشتي در مخازن و خط لوله هايي اتفاق بيافتد كه حاوي مواد سمي و خطرناك و يا مواد ارزشمند نظير نفت و گاز باشد، اهميت اين موضوع در نشت يابي سريع و دقيق، روشنتر ميشود. به همين دليل همواره شناسايي نشتي در مخازن و خطوط ارتباطي آنها مشكلي بزرگ به حساب مي آيد. از ميان روشها و سيستمهاي ارائه شده جهت نشت يابي، شبكه سنسوري از دقت عمل و سرعت مناسبي در شناسايي محل نشتي بهره مند است. ولي از آنجا كه عوامل مختلفي ميتواند باعث ايجاد قطعي و در نتيجه عدم ارسال داده مبني بر وجود يا عدم وجود نشتي شود، لذا قابليت اطمينان در تشخيص نشتي در اين روش نيز به شدت پايين ميباشد. در روش پيشنهاد شده با معرفي ساختار برگ درختان، از حلقه هاي داخلي جهت افزايش قابليت اطمينان سيستم نشت ياب استفاده ميشود. با اين عمل درصورتي كه در قسمتي از مسير شبكه قطعي به وجود آيد، داده از بين نرفته و ميتواند از طريق مسيرهاي ديگر ايجادشده در شبكه، جهت اعلام وضعيت نشتي در مخزن به ماژول مركزي در شبكه سنسوري برسد. با توجه به توضيحات ارائه شده ممكن است اين ديدگاه به وجود آيد كه براي افزايش كافي قابليت اطمينان ميتوان از حلقه هاي زياد و در قسمتهاي مختلفي در شبكه استفاده كرد كه اين كار به دلايل: 1-پيچيدگي 2-تداخل در داده هاي ارسالي از چندين مسير مطلوب نميباشد. در نتيجه بر اساس يك تابع هدف مناسب، بهترين حلقه يا حلقه ها براي استفاده در شبكه و در نتيجه افزايش قابليت اطمينان شبكه معرفي ميگردد.
ساخت \\\\\\"دستگاه موقعيت دهي دقيق جك نيوماتيكي\\\\\\" در زمينه هاي مكاترونيك(رباتيك) مي¬باشد. در صنعت رباتيك و ماشينكاري از موتور¬ و مكانيزم هاي مختلف براي ايجاد حركت¬هاي دوراني و خطي بهره مي¬برند. ابعاد زياد، سرعت محدود، گران قيمت بودن موتورها از طرفي و مشكلات مكانيزم ها از طرف ديگر ايده ساز استفاده از عملگر خطي ديگري شد. جاي عملگر خطي ارزان كه قابل كنترل باشد در اين صنعت خالي مي¬باشد. جك¬هاي نيوماتيكي گزينه مناسبي براي اين عملگرها مي¬باشند. اما به دليل ويژگي¬هاي سيستم نيوماتيكي كنترل جك¬هاي نيوماتيكي دشوار مي¬باشد. اصطكاك ناشي از پكينگ ها براي نشت بندي در جك¬ و همچنين تراكم پذيري هوا از جمله اين ويژگي¬ها مي¬باشند. از اين رو براي حل مشكل كنترل پذيري جك¬هاي نيوماتيكي گام بر داشته شد. دستگاه اختراع شده متشكل از الگوريتم كنترلي مدل مبنا به همراه رويتگر مي¬باشد. كه توسط يك حسگر موقعيت و شير تناسبي ارزان قيمت مشكل كنترل پذيري سيستم نيوماتيك را حل نموده است. براي كنترل هر جك دلخواه يك عدد از دستگاه خريداري و نصب مي¬شود. پس از نصب موقعيت پيستون جك قابل كنترل مي¬باشد. كاربردهاي آن در زمينه¬هاي مكانيك، اتوماسيون، پزشكي، غذايي مي¬باشد.
اين اختراع يك دستگاه خودكار شكستن گردو ميباشد. در اختراع ذكر شده گردو ها ابتدا با شناوري در آب در يك راستاي معين قرار مي گيرند، سپس با استفاده از مكانيزم گيره و نوار نقاله و لاين هاي راهنما، به محل جك با حفظ راستا برده مي شوند. جك ابتدا با يك نيروي حداقلي باز مي شود و سپس گردو بين دو فك قفل مي شود. مكانيزم گيره رها مي شود و جك شروع به وارد كردن نيروهاي ضربه اي مي كند تا زماني كه سيستم متوجه شكستن گردو از طريق افت فشار جك كه ناشي از شكست گردو است و با سنسور فشار اندازه گيري مي شود؛ بشود. سپس مكانيزم گيره براي برداشتن گردوي بعدي روي لاين هاي راهنماي حركت كرده و به نقطه اول خود بر ميگردد.
موارد یافت شده: 5